Aftalegrundlag

Pris og pakker

Min ekspertbistand koster 850 kr. i timen – men er gratis ved den første konsultation, hvor vi sammen lægger en plan for processen.

Er det en større, sammenhængende opgave, kan vi finde en samlet pris, der modsvarer omfang og sværhedsgrad.

I begge tilfælde aftaler vi fra begyndelsen en eller flere deadlines, hvor I skal godkende kvalitet af proces og resultat, førend jeg kan fremsende faktura(er).

Ved større projekter undeskriver vi en standardkontrakt for konsulentydelser.

Proces og metode

Jeg kan bygge en tekst op fra bunden på baggrund af jeres mundtlige anvisninger, eller jeg kan tage udgangspunkt i jeres eget, indledende arbejde. Jeg kan give sparring på jeres egen research, analyser og strategier, og jeg kan rådgive om metoder og rapportstruktur.

Jeg har rygmarvsrutine i kvalitetssikring af tekst-indhold fra min akademiske opdragelse i validitet og troværdighed. Og den disciplin behøver netop ikke at blive formidlet i den tørre rækkefølge, som man kender fra klassisk rapportskrivning. Men det er naturligt at flette oplysninger om metodeovervejelser, research, referencer, analyse og perspektivering ind i enhver seriøs formidling. Om ikke andet bør man i den færdige tekst kunne fornemme den sikkerhed, som ligger bag gennemarbejdede oplysninger.

Tværmedielle samarbejder

Hvis I har behov for specialiseret research eller for at kommunikere visuelt og på tværs af platforme kan jeg tilbyde at organisere samarbejder via mit eget professionelle netværk af forskere, forfattere, journalister, web-eksperter, grafikere, tegnere, fotografer, lyd-eksperter, dokumentarister, filmfolk mv. – eller jeg kan indgå som leverandør til jeres egne projektteams.

KONTAKT:

Tekstforfatter Egebjerg

v./ Christin Egebjerg

Skovhegnet 11

3460 Birkerød

christinegebjerg@gmail.com

Mobil: 2081 1888

CVR nr. 27100031

Skriv en besked herinde – eller send en email – og jeg vender tilbage så hurtigt som muligt:

[contact-form][contact-field label=”Navn” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”e-mail” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Webside” type=”url” /][contact-field label=”Besked” type=”textarea” /][/contact-form]